Soundstar Events

Evenementen worden steeds vaker ingezet als een goede manier om bedrijven (Marketing) en tegenwoordig zelfs hele steden en dorpen (City Marketing) onder de aandacht te brengen.

Een Event is letterlijk een gebeurtenis en kan van alles zijn.

Maar wat is nou Event Management? Vaak denken mensen dat het alleen de organiserende kant is van een evenement, maar niets is minder waar. Event Management is heel breed en omvat alle aspecten van een evenement. Van bedenken van een concept tot de uitwerking, budgettering, planningen, draaiboeken en uiteindelijke uitvoering.

Een goed evenement neerzetten is niet eenvoudig. Wat maakt een evenement tot een succes, zowel voor bezoeker als voor opdrachtgever? Welke Risico’s zijn er, hoe maak je optimaal gebruik van het terrein, hoe beheers je het beste bezoekers stromen en ga zo nog maar even door.

In deze vragen heb ik me verdiept door onder andere de opleiding tot “eventmanager A” te volgen. De opleiding is geaccrediteerd door het genootschap van eventmanagers en gesteund door het CLC Vecta (Centrum voor Live Communication. Twee grote branche verenigingen op het gebied van eventmanagement. Dat wil dus wat zeggen.

Bij Soundstar Events weten we hoe we aan de hand van ROI en storytelling een concept kunnen creëren wat de bezoekers mee zuigt in een beleving en tegelijkertijd de gestelde doelen haalt voor de opdrachtgever. De opdracht gever krijgt dus waar voor zijn geld (Return On Investment oftewel ROI)

We zijn op de hoogte van de laatste trends en noviteiten in de evenementen wereld en zorgen dat onze kennis op peil blijft door regelmatig beurzen te bezoeken en opleidingen te volgen. We onderhouden een nauw netwerk met leveranciers in de evenementen branche.

Wil je ook samen met ons fantastische herinneringen creëren door middel van een evenement?

Neem dan snel contact met ons op.

 

We don’t remember days, we remember events!

  Evenement Organiseren

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  captcha

  Call Now Button