Op zoek naar ’n bruiloft dj in Breda?

De drive in show van Soundstar in Breda biedt een volledig pakket aan licht, geluid en speciale effecten. In Breda en ruime regio, komen we met uitstekende apparatuur. Traditioneel kunt u bijvoorbeeld een bruiloft dj boeken als iemand die de muziek regelt. Bij Soundstar hebben we ons aangepast aan de tijd door geluid en licht te combineren en te zorgen voor de beschikbaarheid van extra’s, zoals een discovloer en een Video Wall. We komen graag in Breda, omdat we zelf uit de regio komen en onze drive in show daar een uitstekende reputatie heeft. Veel mensen in Breda hebben inmiddels kennis kunnen maken met onze feestmuziek, bruiloft muziek en evenementen begeleiding.

Alles uit de kast met de drive in show

Voor een themafeest in Breda mochten we bij Soundstar gebruik maken van onze ruime ervaring in evenementen begeleiding en feestmuziek met licht, geluid en speciale effecten. We overlegden met de opdrachtgever, maakten duidelijke afspraken over de gewenste sfeer en de middelen die we in gingen zetten om dit te bereiken.

De drive in show werd ingericht op de locatie en we mochten flink uitpakken met een grote discovloer, ruime verlichting en een grote Video Wall. Dit soort grote opdrachten met een mooie aankleding van het totale sfeerplaatje is ook voor onze dj’s iedere keer een mooie uitdaging. Na afloop kon iedereen in Breda terugkijken op een zeer geslaagde feestavond met uitstekend gekozen feestmuziek en maximale ondersteuning in licht en speciale effecten en videopresentaties.

Drive in Show Breda

Soundstar maakt het verschil met de drive in show in Breda

We overtuigen u graag in een persoonlijk gesprek van onze onderscheidende en complete aanpak. Neem daarvoor contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Voor de duidelijkheid zetten we alvast onze kernwaarden op een rij:

  • Duidelijke afspraken vooraf met heldere inclusief prijzen
  • Maatwerk voor elk feest met evenementen begeleiding
  • DJ huren voor elke gelegenheid
  • 20 jaren ervaring als drive in show
  • Uitstekende apparatuur en ruime extra opties en speciale effecten

Een dj boeken doet u bij Sound Star Drive in Show!

Neem nu ook contact met ons op voor boekingen en vragen. Bel met Soundstar drive in show, telefoonnummer 06-28614131 of stuur een e-mail info@Sound-Star.nl met uw vragen. Voor een perfecte feestavond met de beste feestmuziek boekt u bij Soundstar uw drive in show in Breda.

Call Now Button