Licht, feestmuziek en speciale effecten voor uw feest

De drive in show in Den Bosch van Soundstar geniet steeds meer bekendheid in de regio. We komen met onze drive in show in zalen om de bruiloft muziek te verzorgen, op themafeesten voor een licht- en geluid show die perfect past in de gewenste sfeer en verzorgen schoolfeesten die onze dj boeken om de feestmuziek te draaien. Dat doen we nu al zo’n 20 jaar en een groeiend aantal mensen in Den Bosch en in de ruime regio Noord-Brabant kent ons inmiddels als bruiloft dj, eventmanager en sfeermakers.

Drive in Show Den Bosch

Onze beginperiode als drive in show in Den Bosch

Een van onze eerste ervaringen in Den Bosch was een kleine 20 jaar geleden. Het verzorgen van de muziek bij een bruiloft was een mooie gelegenheid om met een drive in show goede feestmuziek te draaien. Een dj huren was in die tijd vooral een alternatief voor een complete feestband en er werd vooral gelet op de kwaliteit van de feestmuziek. Wij deden in die tijd ook al evenementen begeleiding en zijn sindsdien, ook in Den Bosch, gegroeid naar een totaalconcept in licht en geluid. De lichteffecten zijn veel uitgebreider geworden, de Video Wall deed zijn intrede en de kwaliteit van de geluidsinstallaties werd steeds meer digitaal. Waar we in de beginperiode in Den Bosch vaak gebruik maakten van cd’s, putten we nu uit een grote digitale database met tienduizenden muzieknummers om als bruiloft dj of feest dj ons werk te doen.

Waar staan we voor als drive in show?

  • Een totaalconcept in licht, geluid en speciale effecten
  • Professionele drive in show
  • Gegarandeerde kwaliteit en prijsafspraken
  • Maatwerk bij elk feest in Den Bosch en elders
  • Ruime ervaring in evenementen begeleiding
Drive in Show Best

Kies ook voor de Soundstar drive in show in Den Bosch

Al meer dan 20 jaar leven we voor licht en geluid. De drive in show van Soundstar wordt gewaardeerd om de goede keuzes in feestmuziek. Onze dj’s luisteren naar uw wensen en schakelen mee met de spontaniteit in verzoeknummers. Kent u ons al? Prima, dan weet u welke kwaliteit en service u van ons kunt verwachten. Kent u ons nog niet? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt Soundstar op telefoonnummer 06-28614131 of via e-mail info@Sound-Star.nl. Voor een prima drive in show in Den Bosch gaat u naar Soundstar.

Call Now Button