Een feest op komst? Wie verzorgt uw licht en geluid?

Een dj inhuren is een steeds vaker voorkomende gedachte bij mensen op het moment dat er een feest op komst is. Het niveau van een dj neemt steeds verder toe en dit is mede te danken aan de uitgebreide keuze in digitale nummers die beschikbaar zijn om te draaien op feesten. De mogelijkheden om een perfecte mix tussen licht en geluid te maken nemen daarbij ook steeds verder toe. Softwareprogramma’s en goede computerapparatuur maken het voor de dj mogelijk om veel vooraf in te stellen en te regelen.

Drive in Show Breda

Bij Soundstar maken we gebruik van de recente mogelijkheden om een gebalanceerde mix te maken. We werken altijd persoonlijk en leveren maatwerk voor elk feest. We nodigen u graag voor het inhuren van onze dienstverlening op het gebied van licht en geluid tijdens uw volgende feest.

Een ervaring met het inhuren van Soundstar voor een feestavond

Een partycentrum organiseert met enige regelmaat thema-avonden, zoals een 70’s party met dj en een thema-avond die past bij de tijd van het jaar, zoals bijvoorbeeld Midzomernacht of Halloween. Het inhuren van Soundstar is dan een logische keuze. We hebben inmiddels zo’n 20 jaar ervaring als dj en allround drive in show en weten welke muziek en welk licht het beste past bij een bepaald thema. Vooraf worden de set lijsten gemaakt en is er een lichtplan dat zorgt voor een ideale mix tussen licht en geluid. Heeft de diskjockey er dan verder geen omkijken meer naar? Natuurlijk wel, want het gaat om mensenwerk en set lijsten en lichtplannen kunnen worden aangepast aan de sfeer en de stemming. Bij Soundstar zijn we daarin volkomen flexibel in en dat is precies de reden waarom steeds meer bedrijven en particulieren ons inhuren.

Waarom zou u Soundstar als dj inhuren?

  • Vaste all-in prijzen
  • Duidelijke prijsopgave vooraf
  • Ervaring met eventmanagement
  • 20 jaar ervaring in drive in shows
  • Professionele apparatuur met uitgebreide mogelijkheden voor ieder feest
Drive in show schoolfeest Nuenen

DJ inhuren? Kies ook voor Soundstar drive in show

Soundstar drive in show is bereikbaar voor informatie en boekingen over inhuren op telefoonnummer 06-28614131. U kunt natuurlijk ook een e-mail met uw vragen of opmerkingen sturen. Gebruik hiervoor info@Sound-Star.nl. Veel klanten lieten positieve recensies achter over het werk van onze dj tijdens feesten en evenementen. Heeft u ze gelezen? Dan wilt u toch ook Soundstar als dj inhuren?

Call Now Button