Soundstar voor de juiste mix in sfeer, licht en geluid

De drive-in show van Soundstar is altijd gebaseerd op uw wensen over de show. De letterlijke term drive-in is allang niet meer een auto die binnen rijdt, 2 speakers en een draaitafel uitlaadt en aan de slag kan. De drive-in is veel meer een compleet pakket in licht en geluid geworden, waarbij het element show een steeds belangrijkere plaats krijgt. Een goede show bestaat ook uit de juiste mix tussen de aanwezige sfeer, de keuze van de muziek en de lichteffecten en accessoires die daarbij het best tot hun recht komen. Bij Soundstar letten we voortdurend op de sfeer, weten wat een bruidspaar of jubilaris wenst en zorgen we dat de mix voor de goede “drive-in” emoties bij de gasten zorgen.

De ontwikkeling van de drive-in show

De klassieke show van twintig jaar geleden, toen Soundstar begon, was nog vaak gebaseerd op analoge technieken en een handmatige bediening van licht en speciale effecten. Met de ontwikkelingen op het gebied van soft- en hardware zijn de mogelijkheden voor een drive-in ervaring door onze professionals flink toegenomen. We zijn beter in staat om een goede mix in onze shows te brengen door de software tussen de verschillende onderdelen goed te bedienen. Dat vraagt technisch inzicht en het vermogen om mogelijkheden te zien en te benutten. Onze dj’s zorgen ervoor, dat ze voortdurend meegaan in deze mogelijkheden en er optimaal gebruik van te maken. Kortom, alles om er voor u een perfecte show van te maken.

Het complete aanbod in de show van Soundstar

We bieden u een compleet verzorgd pakket met onze drive-in shows en onderscheiden ons door de volgende aanpak:

  • Altijd actuele muziek en een uitgebreide database met tienduizenden nummers
  • Wij bewegen mee met de sfeer van uw feest- of thema-avond
  • Altijd duidelijke prijsafspraken, vooraf en all-in
  • Moderne en professionele apparatuur
  • Uitgebreide mogelijkheden in speciale effecten, zoals Video Wall en discovloer
Drive in Show Best

Een geweldig feest met de drive-in show van Soundstar

We zijn gedreven professionals die alles doen om er voor u een topfeest van te maken. Van tevreden feestgangers worden wij, net als u, gelukkig en tevreden. Wilt u ook een topfeest met een perfecte dj en geweldige muziek? Bel dan met Soundstar drive-in show op telefoonnummer 06-28614131of stuur een e-mail aan info@Sound-Star.nl voor meer informatie en boekingen.

Call Now Button