Een bruiloft dj boeken? Of op zoek naar evenementen begeleiding?

Onze drive in show in Eindhoven biedt u een perfecte omlijsting met feestmuziek. Soundstar drive in show verzorgt evenementen begeleiding, bruiloft muziek en feestmuziek voor elk thema of schoolfeest. We beschikken over de nieuwste apparatuur om uw feestmuziek in Eindhoven en ruime omgeving optimaal tot recht te laten komen. De muziek wordt (indien gewenst) ondersteund met lichtshows, videopresentaties en speciale effecten. Zelfs een eigen discovloer behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard zorgen we bij elk feest voor de feestmuziek die volledig aansluit bij uw wensen. Een dj huren doet u dan ook bij Sound Star!

Drive in Show Eindhoven

Speciale verzoeken nemen we op in de set lijst, maar spontane verzoeken kunnen tijdens de feestavond natuurlijk ook worden ingebracht. Voor de bruiloft muziek of het themafeest hebben we keuze uit tienduizenden muzieknummers. Zeer speciale nummers bespreken we graag vooraf, zodat we die vooraf kunnen toevoegen aan onze uitgebreide database voor de drive in show.

Een schoolfeest in Eindhoven

Voor een scholengemeenschap in Eindhoven mochten we het eindfeest verzorgen. Het evenementen begeleiding deden we samen met de schoolleiding en een aantal leerlingen van de school in Eindhoven. De drive in show werd opgebouwd, de discovloer gelegd en de Video Wall geplaatst. Samen met de feestmuziek vormde de omlijsting een perfecte opstart voor een geslaagde afsluiting van het schooljaar. De feestmuziek paste vooral bij de leeftijd van de leerlingen, maar een enkel verzoek van de docenten voor wat oudere muziek viel bij veel leerlingen ook in de smaak. Ook voor uw schoolfeest kunt u onze dj huren. We geven u de garantie dat deze zorgt voor de muziek die perfect past bij de sfeer en de wensen van uw gasten.

Waar staat Soundstar voor met een drive in show in Eindhoven en elders?

Om de keuze voor uw feestmuziek in Eindhoven eenvoudig te maken en te kiezen om een dj via ons te boeken, zetten we graag onze kenmerken voor u op een rijtje:

  • Perfect passende drive in show voor elk thema
  • Heldere prijsafspraken. U weet vooraf wat u betaalt, altijd inclusief
  • Meer dan 20 jaar ervaring als bruiloft dj
  • Maatwerk in feestmuziek
  • De beste apparatuur en vele extra’s optioneel
Drive in Show Eindhoven

Boek ook de Soundstar drive in show in Eindhoven

Voor meer informatie en boekingen belt u met Soundstar drive in show op telefoonnummer 06-28614131. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Gebruik hiervoor het adres info@Sound-Star.nl. Kies ook voor perfect passende feestmuziek met onze drive in show in Eindhoven.

Call Now Button