Certificering Eventmanager A gehaald

Vanaf nu ben ik gecertificeerd als Eventmanager A.

De Eventmanager A status kan je alleen halen als je de opleidingen Professional Eventmanagement en Advanced Eventmanagement hebt gehaald.

Deze opleidingen zijn gecertificeerd door het Genootschap voor Eventmanagers, het Genootschap vertegenwoordigt circa 150 professionele corporate eventmanagers.

De opleidingen zijn toegespitst op de evenementen branche. De opleidingen worden gegeven door docenten die in de praktijk hun sporen ruimschoots hebben verdiend met het organiseren van diverse grote evenementen.

Dat het een opleiding met een meerwaarde voor de evenementen branche is blijkt uit deze berichtgeving op de toon aangevende website Eventbranche.nl

Eventbranche behandelt alles wat met evenementen te maken heeft en is bekende in de evenementen branche en is een platform voor diverse leveranciers binnen de evenementen branche.

Toegespitst op concept ontwikkeling en organiseren van evenementen

Als Soundstar Drive In Show heb ik me steeds meer toegelegd op het creatieve creëren en organiseren van evenementen.

Om kwaliteit te kunnen waarborgen, pak ik alles aan op een projectmatige manier. Omdat evenementen projecten een creatief traject doorlopen waarin niet alles te voorspellen is doe ik dat door de vaardigheden van Prince 2 en IPMA-D te combineren met Value Based Projectmanagement. Value Based Projectmanagement is meer geschikt voor complexe en creatieve projecten.

Naast de certificeringen voor Prince 2, IPMA-D, Profesional Eventmanagement, Advanced Eventmanagement.

Daarnaast heb ik verschillende aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van Event Safety, Sustainable Event Management en Festival Management.

Je ziet dus, dat alle capaciteiten in huis zijn om een memorabel evenement te organiseren. Of het nu voor event marketing doeleinden, geweldig bedrijfsfeest, of een muzikaal festival is. Vanaf concept ontwikkeling tot duurzame en veilige productie / uitvoering.

Ten slotte geld deze uitspraak nog steeds, als je er goed over nadenkt:

We don’t remember days, we remember events

Dat is precies wat we doen, wij creëren fantastische herinneringen!

 

 

Eventmanager A Eventbranche

Eventmanager A Eventbranche

Eventmanager A Genootschap voor eventmanagers

Eventmanager A Genootschap voor eventmanagers

 

P.S. Inmiddels alweer hard op weg voor de status Event Manager B, de helft van deze opleidingen zit er alweer op…

 

Call Now Button