Soundstar Drive In Show, Bruiloft DJ

Out of the box denken voor je trouwdag

 

Soundstar Drive In Show, Bruiloft DJ

Soundstar Drive In Show, Bruiloft DJ

Stel je eens voor: je mag de bruiloft van je dromen organiseren zonder rekening te hoeven houden met beperkingen en met een eindeloos budget. Hoe zou jouw trouwdag er dan uitzien?

 

In mijn werk als weddingplanner krijg ik van bruidsparen de meest fantastische ideeën te horen over hoe hun ideale trouwdag er in hun fantasie uit zou zien. Maar meestal meteen daarna volgt de zin: “Maar dat is niet haalbaar”. En dat is jammer want vaak is er heel veel mogelijk en worden ideeën te snel afgeschoten.

 

Daarom is het goed om samen met je verloofde te brainstormen over hoe jullie ideale trouwdag eruit zou moeten zien, zonder te denken in beperkingen. Schrijf alle ideeën op en hou in het achterhoofd dat niks fout of onmogelijk is. Onderwerpen die je naar voren kan laten komen zijn bijvoorbeeld; locatie, stijl, sfeer, vervoer, kleding, gasten en ga zo maar door. Als je klaar bent met alle ideeën op te schrijven ga je eens kritisch kijken naar welke ideeën er uitvoerbaar zijn of op welke manier je dezelfde sfeer kan creëren.

 

Een voorbeeld: je ziet jezelf al trouwen op een heuvel in Toscane, warm weer, lange picknicktafels en tot middernacht feesten in de boomgaard met al je vrienden en familie om je heen. Misschien is het niet haalbaar om met 150 gasten af te reizen naar Italië maar waarom ga je niet op zoek naar een manier om Italië naar Nederland te brengen? Kijk eens rond naar een locatie met een mooie tuin, informeer bij een boer met een boomgaard of zoek een heuvel in Limburg of België. Zorg voor de lange picknicktafels en in geval van regen kun je een mooie doorzichtige tent laten plaatsen of kleedt je een stal sfeervol aan.

 

Wat jouw wensen ook zijn en hoe je het ook doet, er is veel meer mogelijk dan je misschien denkt. Met een beetje creativiteit en eventueel de hulp van een weddingplanner kom je een heel eind. Dus denk out of the box en maak je fantasie werkelijkheid want “the sky is the limit”.

Veel plezier met het organiseren van jullie grote dag!

ID-S Wedding Planning

ID-S Wedding Planning

Marieke van Seccelen

ID-S Weddingplanning

www.ID-S.nl

ID-S Weddingplanning

 

Call Now Button