Iets te vieren? Kies voor feestmuziek van een dj

Soundstar komt met de drive in show graag naar Helmond. We komen zelf uit de regio en kennen de mensen en de wensen. Dat praat natuurlijk wel zo gemakkelijk als we bij u in Helmond komen draaien. De drive in show geniet steeds meer bekendheid en wordt door veel mensen gewaardeerd. Een dj huren of boeken is bij ons eenvoudig en we zorgen met ons evenementen begeleiding voor een goed georganiseerd feest. We bespreken altijd vooraf uw wensen en nemen speciale verzoeken graag in behandeling.

Drive in Show Helmond

Met een goede voorbereiding weten we samen precies waar we aan toe zijn. Met 20 jaar ervaring in de regio met onze drive in show, uitstekende apparatuur en prettig draaiende dj’s maakt Soundstar ook in Helmond ieder feest tot een succes.

Geslaagde feestmuziek van de bruiloft dj in Helmond

Een groot feest met veel gasten vond plaats in een zaal in Helmond. Er werd een 60-jarig bruiloft feest gevierd en de kleinkinderen hadden Soundstar benaderd om op de bruiloft muziek te verzorgen. Tijdens de voorbereiding bleek dat opa en oma een rijke muziekgeschiedenis hadden en beiden bij de harmonie actief waren. Er werd een aantal bijzondere muzieknummers gekozen die precies pasten bij de 60-jarige historie van het huwelijk. De bruiloft dj had zich nog een stuk verder voorbereid en gezorgd voor nog meer nummers op de set lijst die pasten bij de keuze van de kleinkinderen. Tijdens de feestavond was het bruidspaar aangenaam verrast door de muziekkeuze en deed zelf nog een aantal verzoeknummers. Door een goede voorbereiding en duidelijke afspraken vooraf, was iedereen tevreden. Een aantal gasten besloot voor een komend feest direct onze dj te huren met de drive in show.

Soundstart drive in show biedt u in Helmond garanties

We zetten onze onderscheidende kenmerken graag kort voor u op een rij:

  • Themafeest in Helmond en elders met passende feestmuziek
  • Duidelijke prijzen die we vooraf vastleggen
  • Ruim 20 jaar ervaring met evenementen begeleiding en als dj
  • Veel extra opties naast de uitstekende apparatuur mogelijk
  • Maatwerk voor ieder feest met een perfecte drive in show
Drive in Show Tilburg

Soundstar regelt de perfecte drive in show in Helmond

Wilt u een dj inhuren of bent u op zoek naar evenementen begeleiding? Neem dan contact met ons op! Soundstar drive in show is bereikbaar via telefoonnummer 06-28614131. Gebruik dit nummer ook voor het sturen van een sms of WhatsApp. Informatie over de mogelijkheden om een boeking te doen voor een drive in show in Helmond stuurt u aan e-mail info@Sound-Star.nl.

Call Now Button