Soundstar Drive In Show DJ's & More Keurmerk Trouwen

Yes!! Keurmerk Trouwen verdiend

Soundstar Drive In Show heeft het keurmerk trouwen verdiend!

Als Drive In Show verzorgen we heel veel bruiloften. Daarom hebben we ons aangesloten bij de NTBO (Nederlandse Trouw Branche Organisatie) en hebben we ons door hen compleet laten doorlichten en beoordelen. Hiermee laten we zien dat we niet alleen mooie praatjes verkopen maar dat wat we vertellen ook echt waar maken. We willen ons blijven ontwikkelen op het gebied van bruiloften.

Het Keurmerk Trouwen staat voor professionele en betrouwbare bedrijven in de trouwbranche. Deze bedrijven hebben het Keurmerk Trouwen verdiend omdat ze met hoge cijfers de bedrijfsscreening hebben behaald. De screening wordt uitgevoerd door een extern jurist en een extern, onafhankelijk onderzoeksbureau. Daarnaast is het bedrijf door verschillende referenties positief beoordeeld en worden bruidsparen goed, professioneel en gastvrij behandeld.

Soundstar Drive In Show is voor de screening Keurmerk Trouwen beoordeeld op diverse onderdelen. Deel 1 hiervan is gescreend door een juridisch advieskantoor en deel 2 door een communicatiebureau. We hebben ruim boven het vereiste minimum gescoord en hebben het keurmerk voor 1 jaar toegekend gekregen, Ieder jaar wordt Soundstar Drive In Show opnieuw gescreend om de kwaliteit te blijven waarborgen.

De diverse screenings onderdelen zijn:

Screening deel 1

  • Algemene voorwaarden, offerte en factuur (weegt 25% mee in het eindresultaat)
  • Website, social media en online reviews (weegt 25% mee in het eindresultaat)
  • Bedrijfsontwikkeling (weegt 10% mee in het eindresultaat)

Screening deel 2

  • Telefonisch- en e-mail contact (weegt 20% mee in het eindresultaat)
  • Referentencheck (weegt 20% mee in het eindresultaat)

De Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO) is hét informatiecentrum voor bruidsparen en leveranciers in de trouwbranche. Het doel van de NTBO is het bevorderen van de ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten bedrijven in de trouwbranche. Wij willen ervoor zorgen dat kennis en informatie toegankelijk en beschikbaar is voor zowel ondernemers als bruidsparen.

 

Soundstar Drive In Show DJ's & More Keurmerk Trouwen

Call Now Button