Hier kun je de recensies over Soundstar Drive In Show terug vinden. Een greep van wat onze klanten zeggen over ons en onze dienstverlening.

Referenties van klanten:

Het Bruidspaar Vanuit de honeymoon: Hartelijk dank voor het geweldige feest. Iedereen heeft zich prima vermaakt. We hebben enorm genoten en het was echt het feest zoals wij dit gepland hadden. THANX!

Hee Robert,

Het was echt super goed gegaan gisteren! Bedankt voor de leuke avond!

Super 5 sterren recensie Bedrijfsfeest

Voor een bedrijfsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Soundstar Drive In Show. Voorafgaand was het contact prettig. Robert heeft meegedacht en verschillende opties voor ons op een rij gezet. Dat gaf ons een goed beeld van de mogelijkheden.
Op de avond zelf heeft Robert fijne muziek gedraaid, waarop volop werd gedanst. Hij wist de sfeer goed aan te voelen en daarbij de juiste platen te draaien.

 

Jullie hebben geweldige muziek gedraaid tijdens de carnaval bij de Heiknuuters in Budel-Dorplein. Het was bere gezellig. Bedankt en misschien tot volgend jaar.

Erwin van stichting Achterstevoren:

Hoi we willen graag leuke berichten gaan plaatsen over de avond die een succes was (hoorden we).  Je was een top DJ kreeg ik door.

Welke informatie kan ik over jou in het bericht zetten? Website? Facebook?

Groet Erwin.

Bedankt voor je muzikale inzet op onze bruiloft, het was heel eventjes zoeken naar de juiste richting maar daarna ging het helemaal los! Het was een top feest!

11951201 958380640852054 6343449662207114016 N

Wij willen jullie bij deze nog bedanken voor de geweldige avond die wij gehad hebben afgelopen zaterdag. We vonden het helemaal geweldig mede dankzij de goede muziek. Er zijn daarom ook geen negatieve reacties geweest van mensen maar juist net andersom, iedereen vond het een geweldig feest en iedereen zei dat ze de Dj’s helemaal geweldig vonden. Dus mijn complimenten voor jullie twee.

Bedankt voor de gezellige en goede sfeer die jij met je muziek hebt gecreëerd. We hebben enorm genoten en veel goede reacties gehad. Nogmaals bedankt.

Keibedankt voor de muziek en de goeie sfeer. Dankzij jullie hebben wij een supercarnaval gehad! Hopelijk tot volgend jaar! Alaaf.

Soundstar heeft op 10 Oktober de muziek voor onze bruiloft verzorgd. Het is een zeer geslaagd feest geworden mede dankzij de juiste muziek keuze. Nogmaals bedankt voor jou bijdrage aan onze dag en voor de goede service!

12068900 10206133184472184 3929544905865557909 O 1024×683

De 70 party voor onze buurtvereniging was een geslaagd feest, mede door jou goede verzorging. Door de mooie lichtshow en toepasselijke muziek was het een echte 70 party. Bedankt!

Bedankt voor de prettige samenwerking,goede muziek en zeker niet te vergeten de geweldige sfeer. Ik denk dat we kunnen zeggen dat we er samen een onvergetelijk jaar van hebben gemaakt bij de Heiknuuters in Dorplein. Nogmaals onze dank hiervoor.

Wij willen je nog bedanken voor jou inzet, het was een geweldige avond. We zijn nog helemaal in de wolken en we krijgen alleen maar positieve reacties.

We hebben echt genoten van je muziek vrijdag. Het was een superfeest dankzij jullie! Hartstikke bedankt, en ik ga jullie zeker aanraden bij andere mensen.

Voor ons was het een geweldig feest, en volgens ons voor jullie ook!

Hi Robert,

Allereerst bedankt voor het draaien op onze bruiloft! We hebben een super dag gehad en alleen maar positieve reacties over het feest!!

Ik heb zojuist een korte recensie geschreven op je facebook pagina.

Nogmaals dank en als we weer een feestje hebben dan weten we je te vinden.

Gr., Paul en Sabrina

Robert, heel erg bedankt voor het verzorgen van de muzikale omlijsting voor ons bruiloftsfeest. Je hebt er een onvergetelijke avond van gemaakt voor ons en onze gasten. Bedankt!

10868154 541567792612299 371573367415625981 N E1446556344797

Wat hebben we er samen een geweldig “fout” disco feestje van gemaakt! We hebben ontzettend veel complimentjes mogen ontvangen voor dit feest, dat mede dankzij jullie, een spetterende en superswingende Party is geworden. De dansvloer was vanaf het begin vol en de sfeer zat er meteen in… en zo de hele avond tot in de kleine uurtjes. Super…bedankt voor jullie bijdrage en ook voor het regelen van een aantal bijkomende zaken. Dankzij jullie kunnen we terugkijken op een onvergetelijk feest op Ploegie Wonderland

Jullie hebben op onze bruiloft gedraaid en er een geweldig feest van gemaakt! Een betere avond hadden we ons – mede door jullie- niet kunnen wensen. Er moest gedanst worden en dat is ook gebeurd! De foto’s zijn daar het bewijs van! Alsnog en nog een keer, ontzettend bedankt!

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Soundstar Drive In Show het schoolfeest verzorgt voor een meisje met een ernstige ziekte. Zij heeft het vorige keer moeten missen en nu hebben we het nog eens dik overgedaan!

Scherylynn Anna Christiane Verstappen:

Geweldig wat je voor mijn zusje en haar klas hebt gedaan!

Dank je wel, je bent een echte aanrader!

Bedankt voor de fantastische avond en geweldige muziek. Onze complimenten daarvoor (en trouwens van iedereen aanwezig die avond)!

Helaas heb ik je niet meer kunnen spreken, maar ik wil je bij deze bedanken voor wederom een aantal carnavalsdagen in de feesttent in Budel Dorplein. Ik heb alleen maar positieve reacties mogen ontvangen over hoe het qua DJ bij ons in de feestent was.

Wij willen jullie nog een keer bedanken voor jullie bijdrage tijdens onze bruiloft in “Landgoed de Biestheuvel”. Het was een spetterend optreden en de belichting tijdens de openingsdans verliep als heuse dansshow. Tevens vonden wij de wisselwerking met onze vriend en zanger Ramon geweldig en samen met hem hebben jullie ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke avond is geweest. Bedankt en wellicht tot ziens!

Bedankt voor jouw muziakale bijdrage aan ons geweldige feest! Wij hebben de ideale avond gehad. De reactie van onze gasten over jou waren lovend! Daarom nogmaals bedankt.

Bedankt voor het mede mogelijk maken van onze geweldige dag!

Hij heeft een super aandeel gemaakt op onze mooie dag!!
Bedankt Robert!!!

10986918 10208219417302695 1507191403951820635 N E1446556485614

Wij willen jullie nog heel erg bedanken dat jullie onze bruiloft helemaal compleet hebben gemaakt. Het was echt een geweldige avond, en we hebben niets anders dan leuke reactie gekregen.

Het was echt een hele goede DJ. Het begin ging beetje stroef zoals gewoonlijk, maar naar een tijdje ging het helemaal los. Goede muziek en helemaal op de gasten ingespeeld! Bedankt!

Zeer bedankt voor de super feest avond op onze bruiloft. De muziek maakte het feest helemaal af, we hebben heerlijk genoten en gedanst. Bedankt voor de goede service en zorgen.

Met jou muziek heb je bijgedragen ons feest in de “Hof van Brabant” tot een leuk, gezellig en swingend feest te maken. Complimenten voor je muziek keuze en het aanpassen van de muziek aan het feest en zijn bezoekers!

Wij wilden jou graag nog even laten weten dat wij bijzonder blij waren met de muziek op onze bruiloft. Het was een zeer divers gezelschap met verschillende muziekvoorkeuren, maar jullie hebben de goede mix toch gevonden. Chapeau.

Hoi Robert, was gisteren heel gezellig. Reacties die ik gisteren en vandaag heb gekregen waren heel leuk. Ze hebben van je muziek genoten. Dus mede door jou een geslaagd feestje. Bedankt daarvoor!

Beste Robert, bedankt voor het knalfeest in de Hut van Mie Pils afgelopen zaterdag! We hebben enkel lovende recensies gehoord!! Super!

Call Now Button