Op de meest voorkomende vragen proberen we hier een antwoord te geven. Staat je vraag er niet bij neem dan contact met ons op en stel je vraag.

Soundstar Drive In Show is een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in drive in shows. Soundstar Drive In Show is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bedrijf met diverse thema discoshows, DJ’s voor uiteenlopende feesten en meerdere discoshows. Wij kenmerken ons door het feest af te stemmen op het de organisator en diens gasten. Dit betekent dat alle wensen voor het feest kenbaar gemaakt kunnen worden tijdens een intake gesprek, dat ruim van tevoren gepland zal worden. Daarnaast is onze show standaard zeer uitgebreid en kan deze gecombineerd worden met diverse opties. Afgelopen 20 jaar hebben onze DJ’s honderden bruiloften en andere feesten mogen verzorgen. Onze DJ’s beschikken dus over ruime ervaring om ook van jullie feest een spetterde avond te maken.

Dat is per opdracht verschillend, een aantal factoren bepalen namelijk de prijs; waar wordt het feest gehouden, hoeveel gasten verwachten jullie, wat zijn de tijden, willen jullie er een extra optie zoals bijvoorbeeld een verlichte LED dansvloer bij? Bij de diverse shows zijn een telkens een drietal pakketten samengesteld waaruit je kunt kiezen, zodat u al direct een goede prijs indicatie heeft. Om een goed beeld te krijgen m.b.t. de kosten kunt u het beste een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen. Wij vragen u dan om een aantal gegevens zodat wij u doorgaans binnen 2 werkdagen kunnen voorzien van een complete offerte. Offerte aanvragen zonder opgave van uw NAW gegevens worden niet in behandeling genomen!

Nadat u van ons een offerte heeft ontvangen kunt u deze offerte omzetten naar een definitieve boeking indien u dat wenst. U kunt hiervoor contact opnemen met ons (zie contact pagina) per e-mail, per post of telefonisch. Na uw mondelinge of schriftelijke opdracht krijgt u van ons een e-mail met daarin de bevestiging van de boeking, welke u ter goedkeuring dient te beantwoorden. Hiermee is uw boeking definitief.

Na ontvangst van de door u gestuurde e-mail met akkoord zal er met u een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek.Tijdens dit gesprek worden diverse zaken besproken zoals het verloop van jullie feest, jullie specifieke wensen en uiteraard jullie eigen muziekkeuzes. Gaan jullie wel of geen openingsdans doen, staan jullie toe dat jullie gasten verzoeknummers aanvragen en wat willen absoluut niet horen tijdens jullie feest. Dit zijn voor ons belangrijke gegevens om geheel aan jullie wensen te voldoen.Tevens is het een gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met 1 van onze DJ’s welke tijdens jullie feest aanwezig zal zijn, zodat jullie weten wie er namens ons aanwezig zal zijn.Ongeveer 2 weken voordat het feest daadwerkelijk plaats vindt, neemt Soundstar Drive In Show met u contact op om de laatste puntjes op de i te zetten en eventuele wijzigingen in de agenda door te nemen.

Jazeker, Soundstar Drive In Show neemt altijd een eigen licht- en geluidsinstallatie mee. Zelf kunt u kiezen uit de standaard pakketten welke show u wil. De exacte invulling van een show stemmen wij af met onze klanten en zal altijd van te voren worden besproken. Ook kunt u onze DJ’s los boeken zonder een show indien apparatuur al aanwezig is op een locatie. Dit kunt u aangeven bij uw aanvraag.

Soundstar Drive In Show werkt door heel het land en af en toe zelfs over de grenzen, zo hebben wij al eens bruiloften mogen verzorgen in België. Wij beperken ons dus niet tot een bepaalde provincie.Uiteraard worden er bij grote afstanden reiskosten doorberekend, maar dit zal allemaal duidelijk worden vermeld in onze offerte en onze boekingsovereenkomst.

Dit is de enige “verplichting” die wij van een klant verwachten; een persoonlijk intakegesprek. Dit willen wij graag ruim van te voren met jullie inplannen om persoonlijk kennis met jullie te maken en jullie wensen en invulling van jullie feest door te nemen.Tijdens dit gesprek worden verder diverse zaken besproken zoals het verloop van jullie feest, jullie specifieke wensen en uiteraard jullie eigen muziekkeuzes. Wat is de sfeer – uitstraling van het feest, staan jullie toe dat jullie gasten verzoeknummers aanvragen en wat willen absoluut niet horen tijdens jullie feest. Dit zijn voor ons belangrijke gegevens om geheel aan jullie wensen te voldoen.Tevens is het een gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met 1 van onze DJ’s welke tijdens jullie feest aanwezig zal zijn, zodat jullie weten wie er namens ons aanwezig zal zijn. Doorgaans komen wij bij u thuis langs of spreken wij af op de locatie waar jullie feest gehouden zal worden. Deze afspraken kunnen zowel overdag als in de avonduren worden gepland.

Ja, uiteraard is dat mogelijk. Indien wij een offerte voor u maken dan zal er tevens gedurende de geldigheid van onze offerte een geheel vrijblijvende optie voor u worden geplaatst. Dit zonder enige verplichtingen wederzijds.

Voor de betalingen ontvangt u van ons een factuur, een deel dient conform onze offerte en boekingsovereenkomst voorafgaand aan het feest per bank te worden betaald, het resterende bedrag na afloop van het feest. Bedragen boven €1000,– moeten altijd per bank betaald worden.

Call Now Button