Pioneer Ddj Sx2 Controller

Yes, hij is binnen! Sinds kort in het bezit van een Pioneer DDJ SX2 Digital DJ Controller / Mengtafel. Het nieuwste onder de controllers in samenwerking met Serato DJ Software. Ongekende nieuwe creatieve mogelijkheden en topkwaliteit.

Sinds het begin van het digitale tijdperk werkt Soundstar Drive In Show al met DJ Software en Controllers. Over de jaren hebben we de software en controllers steeds zien veranderen er komen steeds meer mogelijkheden bij. Het DJ wezen veranderd steeds meer van muziek draaien naar live muziek remixen. De Pioneer DDJ SX2 Controller in combinatie met Serato DJ geeft je deze mogelijkheden en meer! Waar je voorheen allerlei andere apparaten en DAW (Digital Audio Workstation) software voor nodig had is dat nu gecombineerd.

Als DJ ben ik begonnen in het vinyl tijdperk, de CD was net uitgevonden. Het is Serato en Pioneer gelukt om toch het oude gevoel van muziek draaien met platenspelers terug te geven aan de Digital DJ. Iets wat ik de afgelopen jaren ondanks alles heb gemist. De DJ’s van Soundstar gebruiken de Pioneer DDJ SX2 in combinatie met de DJ Software Serato of Traktor op een (hoe kan het ook anders als je het goed wil doen) een 15″ Macbook Pro.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button