Meer dan alleen een dj boeken / inhuren

Wie naar de huidige drive in show van Soundstar in Tilburg kijkt en luistert weet, dat het allang niet meer gaat om de feestmuziek alleen. Een drive in show, zoals bijvoorbeeld die van Soundstar in Tilburg, is een samenspel van licht, geluid en speciale effecten. Een dj huren of boeken via ons betekent vooral dat u volledig waar voor uw geld krijgt. We letten op de sfeer die u voor uw feest of thema-avond wenst en passen onze stijl daar op aan. Het gebruik van een rookmachine of het inzetten van een Video Wall moet natuurlijk wel passen bij de gewenste sfeer van dat moment.

In Tilburg, maar ook elders, weet u ongetwijfeld hoe verkeerd gebruikte effecten of een verkeerde muziekstijl de stemming onder de gasten compleet kan verpesten. Bij Soundstar zijn we scherp op uw wensen en de sfeer die u voor uw gasten wenst. In het evenementen begeleiding speelt dat bij onze aanpak een belangrijke rol. Bij het uitvoeren van de drive in show is iedere keer nadrukkelijk en voortdurend aandacht voor de passende sfeer.

Drive in Show Tilburg

De drive in show op locatie in Tilburg

Door een aanstaand bruidspaar in Tilburg werd Soundstar benadert om een drive in show te verzorgen. Vooraf werden de wensen besproken en de prijsafspraken gemaakt. Op de dag van de trouwerij wist iedereen vooraf welke afspraken waren gemaakt over het evenementen begeleiding. De bruiloft muziek was geselecteerd in de stijl die paste bij het bruidspaar en de bruiloft dj wist precies welke nummers voor het bruidspaar speciaal waren. De drive in show was uiteindelijk een groot succes en het feest in Tilburg was compleet geslaagd toen bij een speciaal nummer voor het bruidspaar een fotopresentatie werd gedaan op een van de schermen.

Uw feest wordt perfect met de drive in show van Soundstar

  • 20 jaar ervaring
  • Duidelijke en voordelige prijzen vooraf
  • Uitstekende kwaliteit apparatuur
  • Eventmanagement op maat
  • Grote database met ruime keuze in feestmuziek
Drive in show schoolfeest Nuenen

Geniet van ons licht en geluid met de drive in show in Tilburg

Maak ook in Tilburg gebruik van ons complete aanbod in licht en geluid en bel Soundstar op telefoonnummer 06-28614131. Een e-mail voor het aanvragen van informatie of een boeking kunt u sturen aan info@Sound-Star.nl. Voor een professioneel samenspel van licht en geluid gaat u naar Soundstar en boek de drive in show in Tilburg.

Call Now Button