De gangmaker op uw feest

In Valkenswaard een feest om nooit te vergeten organiseren? Met muziek waarvan iedereen wel op de dansvloer moet gaan staan? Schakel dan de Soundstar drive in show in Valkenswaard in! U haalt met de Soundstar Drive in Show altijd een gangmaker in huis. De balans tussen kwaliteit, betaalbaarheid en service zorgen voor een onvergetelijk feest. Of u nu een dj wilt huren voor een themafeest, een bruiloft dj nodig heeft of op zoek bent naar evenementen begeleiding: Soundstar heeft het allemaal in huis.

Drive in Show in Valkenswaard nodig?

De drive in show is tegenwoordig veel meer dan een dj, twee speakers en een draaitafel. Het is inmiddels een totaalpakket aan licht, geluid en show geworden. Sfeer creëren staat daarbij voorop: er wordt altijd naar een goede mix tussen sfeer, muziekkeuze, lichteffecten en accessoires gezocht. Door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies hoe wij met feestmuziek de voetjes in Valkenswaard van de vloer moeten krijgen!

Het totaalpakket van Soundstar Drive in Show

Wij bieden u een compleet verzorgd pakket in Valkenswaard met onze drive in show. Soundstar heeft een uitgebreide database met tienduizenden nummers. Van golden oldies tot de top 40 van nu! Daarnaast maken wij altijd gebruik van moderne en professionele apparatuur en ook speciale effecten zijn mogelijk, zoals een discovloer en video wall.

Waarvoor kunt u onze dj’s boeken / huren?

De Drive in Show in Valkenswaard van Soundstar kunt u onder andere boeken voor:

  • Bruiloftsfeesten: met bruiloft muziek op maat
  • Jubileumfeesten
  • Schoolfeesten
  • Themafeesten
  • Evenementenbegeleiding

Wilt u dus in Valkenswaard een dj inhuren voor uw feest? Soundstar staat voor u klaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Dj boeken Valkenswaard

In Valkenswaard een evenement organiseren?

Een van de nieuwere activiteiten van Soundstar is evenementen begeleiding die wij in aanvulling op onze drive in show aanbieden. Veel bedrijven en particulieren vinden het lastig een feest of evenement tot in de puntjes te regelen. Met onze ervaring zorgen wij voor u dat uw evenement van A tot Z is geregeld. U heeft dus nergens meer omkijken naar!

Een dj boeken bij Soundstar?

Wilt u meer weten over de drive in show van Soundstar? Neem dan eens contact met ons op. Stuur een mailtje naar info@sound-star.nl of bel ons op telefoonnummer 06-28614131 en boek vandaag nog onze drive in show in Valkenswaard!

Call Now Button