Een dj boeken of huren in Veldhoven?

Soundstar is met de drive in show in Veldhoven een steeds bekender fenomeen. Bij het huren van een dj wordt steeds vaker gekeken naar het complete aanbod in licht en geluid. De tijd dat een dj huren niet meer was dan het inschakelen van iemand met een uitgebreide collectie cd’s en een goede geluidsinstallatie, ligt ruim achter ons. Bij Soundstar hebben we in de afgelopen 20 jaar grote veranderingen plaats zien vinden.

Drive in Show Best

De feestmuziek is in de huidige tijd bijna uitsluitend digitaal opgeslagen in een database, de mogelijkheden in speciale effecten zijn veel beter geworden en de drive in show is een volwassen dienst geworden met een juiste mix tussen licht, geluid, speciale effecten en het talent van de (bruiloft) dj om de sfeer aan te voelen.

De drive in show in Veldhoven tijdens een jubileumfeest

Bij een onderneming in Veldhoven werd het 40-jarig jubileum van de directeur gevierd. Deze populaire man in Veldhoven had de 20 personeelsleden met partners uitgenodigd in zijn woning in Veldhoven. Het personeel had een aantal verrassingen voor hem in petto, waaronder een drive in show met licht, geluid en videopresentaties. De secretaresse had een lijst gemaakt met favoriete nummers en de feestmuziek was afgestemd op zijn voorkeuren. De drive in show werd uiteindelijk een groot succes en dat kwam vooral door de keuze die door het evenementen begeleiding waren gemaakt om voor een perfect passende sfeer te zorgen.

Een drive in show met 20 jaar ervaring

We komen als Soundstar al zo’n 20 jaar bij klanten in Veldhoven en ander plaatsen in de regio. De groeiende waardering danken we vooral aan:

  • Kennis van zaken bij evenementen begeleiding
  • Het aanvoelen van de gewenste sfeer
  • Duidelijke all-in prijzen die vooraf bekend zijn
  • Tevreden klanten die ons aanbevelen
  • De uitgebreide collectie en variatie in feestmuziek
Drive in show schoolfeest Nuenen

Boek ook een Soundstar drive in show in Veldhoven

Een dj huren of boeken in Veldhoven doet u snel en eenvoudig bij Soundstar. Onze drive in show komt bij u op locatie en zorgt voor een goede sfeer bij u en uw gasten met bruiloft muziek, muziek bij uw themafeest en tijdens een schoolfeest of jubileumparty. Bel met telefoonnummer 06-28614131 voor meer informatie en boekingen of stuur een e-mail aan info@Sound-Star.nl. Kies ook voor een Soundstar drive in show in Veldhoven.

Call Now Button